Les

Schrijf nu in voor een proefles!

Ik geef lessen voor dwarsfluit, traverso, blokfluit en AMV.

Doel van de lessen
Het plezier van de lessen staat voorop, maar we werken uiteraard aan alle vaardigheden zoals klank, techniek en ritme om de muziek  zo mooi mogelijk te laten klinken.
Ik geef individuele lessen van 20, 30 of 45 minuten.  Om de week les te volgen is ook mogelijk, maar dat geldt vooral voor gevorderde leerlingen, die al relatief zelfstandig kunnen werken en die dan met 30 minuten in twee weken hun muzikale doel bereiken.

Groepsonderwijs
Regelmatig worden er groepslessen aangevraagd. Als twee of drie leerlingen hetzelfde niveau hebben, kan ik groepslessen geven. Een groepsles kan voor de leerlingen heel stimulerend werken, daarom probeer ik ook naast de individuele lessen ensembles te vormen en zo samen te spelen.
De groepslessen bestaan uit lessen van 30 minuten voor twee of 45 minuten voor drie leerlingen. Een uitzondering hierop zijn de AMV-lessen, die voor minimaal vier tot maximaal tien kinderen t/m 10 jaar bedoeld zijn, tegen een speciaal, lager tarief.

Projectlessen
Er zijn een aantal losse projecten, die verspreid over het hele lesseizoen gehouden kunnen worden: in een korte cursus kunnen kinderen muzikale sprookjes zoals Peter en de Wolf van Prokofjev, De Notenkraker van Tchaikowsky of de Schilderijen Tentoonstelling van Moesorgsky leren kennen.
Deze projectlessen vinden in de Cultuurschuur in Bunnik plaats.

Meer weten?
Vul het contactformulier in en stel je vraag!

Aanmelden voor lessen
Inschrijving is mogelijk met een aanmeldingsformulier  op de website.

Proeflessen
Ben je nog niet helemaal zeker, of je fluit, blokfluit of traverso wilt spelen?
Dan kun je drie proeflessen van 20 minuten of twee proeflessen van 30 minuten volgen. De kosten hiervan bedragen €45, -. Besluit je in hetzelfde lesseizoen door te gaan met de lessen, dan wordt het normale lestarief gerekend vanaf de eerste proefles.

Lestarieven